Alla inlägg under juni 2008

Av Kennel Giant Force - 4 juni 2008 10:14

Jisses vad tiden går, det är redan 1 vecka sedan vi satt & tog emot valparna då de föddes!!! Tänk, bara 7 veckor kvar tills de ska flytta hemifrån...! Något som valpköparna förståss längtar mkt till! Vilket vi kan förstå!


De växer, de små! Vi börjar längta tills de öppnar ögonen, det kommer nog att kännas väldigt speciellt då man helt plötsligt kan "se någon där inne"! En personlighet komma fram. Fast vi tycker redan de är personligheter, de har små egenheter för sej, någon är mindre än den andra å någon är lite ljusare å någon är alltid mer hungrig osv.


Bjuder på en bild från igår, där ni kan se deras sovstil :-)


Pga återbud så finns en tik kvar att tinga nu!


Vi hörs snart igen!


/Sofie m flocken

Av Kennel Giant Force - 2 juni 2008 10:26

Idag fick jag sova hela natten!!! Nu känner jag mej hyffsat utvilad, skönt! Stina behövde sin nattsömn hon oxå, hon har sovit som en stock hela natten!


På morronen är det sååå mysigt, att tassa in å sätta sig vid valplådan. Känna doften av valp & höra valparnas snuttande ljud vid spenarna eller se deras små kroppar ligga & rycka å de små benen sprattla då de drömmer. Ibland tar någon av dom å börjar snutta på den enes lilla tass eller svanstipp, i tron om att det är mammas tutte som kommer framför nosen!


Igår uppdaterade jag hemsidan med valparnas individuella bilder, de kommer fyllas på efter hand. Förhoppningen är att valpköparna kommer fortsätta skicka mej bilder i framtiden, så läggs de ut där oxå, så kan man följa dom hela livet :- )


En hane finns kvar att tinga, om någon skulle vara sugen ;- ) Ett tryggt, aktivt hem sökes!


Vi hörs snart igen!


/Sofie + 6 vovvar


Dagens bilder:

överst: Får jag sova här mamma?, undrar den blå hanen.

mitten: De båda systrarna, den röda längst fram, tydlig könsprägel!

nederst: Den gula hanen i säl-stil. Nosarna börjar bli längre redan, visst har de vuxit!?!

Av Kennel Giant Force - 1 juni 2008 09:57

Alla valpar mår bra, skönt! De äter, somnar & sedan äter de igen, å somnar ..!

Däremellan så kravlar de omkring lite planlöst en stund, för att sedan somna bums, någonstans i lådan. Nu måste de inte ligga under Stinas varma mage för att vara trygga utan nu kan de ligga utspridda å snusa.


Om inte Stina släpper till mjölken tillräckligt fort så skriker vissa av dom, rena protest-kören emellanåt, valpar med humör...!


Stina lämnar dom i lite längre stunder redan. Då de har ätit & ska sova, då passar hon på att ta lite valp-ledigt & komma ut å gosa med husse å matte. Men hon har stenkoll på dom, rätt som det är så springer hon in i ilfart till dom.


Varsågod, några bilder från igår blir det här på bloggen oxå! En valp saknas på bilden, den gula hanen, han låg så förnöjt & sov hos mamma Stina, så han fick stå över foto-stunden tyckte jag.


/Sofie m flock

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards